Ripakintulle..

Runoilija Minttumaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten...
 

Halusi kokeilla siipiäsi lennätti sinut kauas luotamme,
älä murehdi.. ole rohkea.
Moni asia mielessäsi myllertää, katso eteenpäin,
luota tulevaisuuteen... Sinä itse rakennat itsellesi pesän.. tuemme ja rakastamme sinua.

Selite: 
tytyni lähti opiskelemaan 300 km päähän ja ikävä on kova. Puhelin soi joka päivä.. Olet rakas.
Kategoria: 
 

Kommentit

luin runojasi tässä..sulla on hienoja runoja.
tuttuja tunne kuvauksia..

 

Käyttäjän kaikki runot