Rakkauden yö

Runoilija Jäinen Kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2003
Viimeksi paikalla: 25.10.2016 22:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.5.1979

Sielussaan aina yksinäinen matkaaja. Onnellisia päiviä tulee ja menee, mutta taakka tuskin koskaan katoaa harteilta.
 

Aina aavistin
Mikään ei ollut ohi
Elin elämääni
Silti tiesin
Palaat vielä

Nyt vuosien jälkeen
Saavuit ovelleni
Sain muistaa
Mitä tunsin
Kauan sitten

Nyt olet poissa
Ihoni jo viilentynyt
Sydämeni laulaa
Edelleen tiedän
Palaat vielä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot