Nimetön

Runoilija Jäinen Kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2003
Viimeksi paikalla: 25.10.2016 22:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.5.1979

Sielussaan aina yksinäinen matkaaja. Onnellisia päiviä tulee ja menee, mutta taakka tuskin koskaan katoaa harteilta.
 

Pelkään päivää,
Kun taas näen sinut.
Pelkään itseäni.
Omia tekojani.

Elävältä haudatut tunteet
Eivät pysy haudattuina
Vaikka niitä yrittäisi
Talloa mullan alle
Ne valtaavat sinut
Vievät sinut mukanaan

Etkä haluaisi
niiden olevan läsnä
Kun taas jäät yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot