Nimetön

Runoilija Jäinen Kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2003
Viimeksi paikalla: 25.10.2016 22:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.5.1979

Sielussaan aina yksinäinen matkaaja. Onnellisia päiviä tulee ja menee, mutta taakka tuskin koskaan katoaa harteilta.
 

Saisinpa
Olla hänen lähellään
Nähdä hänen silmiä hivelevä vartalonsa
Tuntea hänen ihonsa vasten omaani
Kuulla hänen pehmeä äänensä
Haistaa hänen huumaava tuoksunsa

Haluaisin
Tuntea hänen ikävästä nääntyneet huulensa
Tuntea hänen sormiensa kosketuksen
Kasvoillani
Vartalollani

Tahtoisin
Hänet luokseni ikuisuudeksi
Jäädä hänen kanssaan
Ajattomuuteen
Paikkaan
Jossa ei tarvitsisi koskaan erota

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis. Ehkä se hetki vielä koittaa ;)

 

Käyttäjän kaikki runot