Nimetön

Runoilija mouling rouge

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

joskus voin tuntea rakkautesi minua kohtaan,
mutta usenmiten tunnen vain vihasi, halveksuntasi
toivot että minua ei olisi,
että voisit olla vapaa nauttimaan kaikesta.
kuitenkin sanot, että tahdot vain minut.

ja minä

uskon sinua, sillä
rakastan sinua enemmän kuin mitään
tahdon täyttää jokaisen toiveesi, olla kanssasi joka päivä.
koska päivä jollon en enää sinua näe on helvetti.
ja minusta tulee vain ihmisraunio,
joka toivoo pikaista loppuaan.

siksi kestän vihasi, halveksivat katseesi
jotta josku osaisit rakastaa....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot