Nimetön

Runoilija mouling rouge

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sä valtasit mun ajatukset,
ruumiin ja viimein mun sydämenikin.
sä sait mut kokonaan
ja kun oli liian myöhäistä,
huomasin, sä et rakastakaan
ja mä...

kadotin sydämeni

Selite: 
piti selvittää ajatuksia ja tunteitani...
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin tuttua,jossain vaiheessa myös minun elämässäni.Onnea syntymäsi johdosta,silti elämän paras asia on syntymä:)

*Yhdyn edelliseen kommenttin*
Hyvää syntymäpäivää (=

 

Käyttäjän kaikki runot