alone

Runoilija mouling rouge

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

all alone and lost,
feeling so numb,
and inside
so cold.

tears are falling,
blood is bleeding,
but she doesn´t care.
not anymore

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot