Vahingoittunut sydän

Runoilija 6a19082c7c5b2c094a0d41e0bcf777c6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003
Viimeksi paikalla: 9.1.2019 20:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vahingoittunut sydän
Kaataa maahan,
jättää tyhjäksi pään.
Ikuinen rakkaus ei kuole,
vaan jättää sinut pimeään,

Luojani, tee se mitä voit,
sillä parantaa et voi oloa.
Ei ole olemassa sellaista,
kuin kuolevaa rakkautta.

Auta edes uskomaan
että ajan mittaan,
ilman silmänräpäystäkään,
on rakkaus joka kuolee,
saa tuskan jäämään.

luojani, tee mitä voit..
Jätä tyhjäksi pää,
ota tunne pois,
sillä rakkauteen ei kuole
- vaan ikävään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toinen ja viimeinen säe olivat miun lempparit! Tykkään. :)

 

Käyttäjän kaikki runot