Itseni tuomitsin

Runoilija eräsvetäytynyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä tunnustan tuomalla asian julki
tietäen mikä on tunnustukseni suurin riski
koska tämä voi sulkea minut väkivaltaan
itse olemalla uhri, jota ikuisuus kidutetaan
etkä edes sinä pysty minua pelastamaan
koska sitten sinutkin samoista syistä tuomitaan

joten minut tuomittiin iäksi kärsimään
eikä armahdusta voi tuoda yksikään
siksi odotan ihmettä sieluni sellissä
nähden ikuisuuden itkevät kasvot peileissä
vaikkei hiljaisuudessa kyynelkään vierähdä
olen pahasti haavoittunut ja rikki sisältä

Minä en saanut montaa vaihtoehtoa
itse en voinut määrittää keneen rakastua
sitä kovinpaljon itsekin pelkäsin
kun varoittamatta laittomasti rakastuin
sitä totuutta paeta yritin
kunnes itseni tunnustamalla tuomitsin

joten minut tuomittiin iäksi kärsimään...

Yksin rikoin lakia kiveen hakattua
onkohan täällä vielä muita tuomittuja
rakkauden uhreja täysin viattomia
ketkä ovat kaiken kiveen hakatun rikkoneet
tai paljon viisaampina tuomiotaan paenneet
vai eivätkö vain tunnustaa uskaltaneet?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot