VIATON LAPSI KYYNELISSÄ

Runoilija kössi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen mies,joka kuuntelee korpien kuisketta ja jylhien koskien pauhua.Rakastan kesäisiä aamuja ja tuulisia järviä aaltopäineen.Rakkaus täyttää runojani,se kertoo kaipuusta ja ikävästä sekä surukin sukeltaa joskus runoihini.Olen Kainuusta kotoisin,täältä Ilmari Kiannon maisemista.Rakkaus runoihin on elänyt sisälläni aina.Runoilla voit ilmaista niin helposti tunteitasi,niinkuin Saima Harmajan lempirunossani: "Ihanat vaaleat pilvet, liukuvat taivaalla. Hiljaa ja lumoavasti, laulaa ulappa. Aaltojen hyväilystä, hiekka on väsynyt. Tulisit aivan hiljaa, tulisit juuri nyt."
 

Pienen lapsen kyyneleet,
saavat minut aina liikuttumaan,
kun itkee elämän ensi kolhuja.

Ne on niin viattomia kyyneleitä.
Ei vielä lapsi tiedä aloitetusta elämästään,
että se antaa vielä paljon kyyneliä.

Paljon suurempia kolhuja,
sinä saat vielä itkeä.
Sinä viaton lapsi kyynelissä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Luultavasti on hyvä, ettei tiedä...hyvä, hieno runo!

Luultavasti on hyvä, ettei tiedä...hyvä, hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot