Päärynäpiha, taikapuutarha

Runoilija Keltainen.

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RUNOUS ON AINA OLLUT HIUKAN LIIKAA MINULLE .

Asun maatilalla ja kirjoitan runoja kun mansikat kypsyvät.
 

En koskaan kuullut heinäsirkkoja
niin kuin sen tien varrella,
ruoho oli palanutta niin kuin kaikkien meidän olkapäät
Opin sata uutta tuoksua ja niille nimet
Ilta tuli joka päivä aikaisemmin, väsymys se humallutti
ja kaikki ne vihreän sävyt!
En koskaan kuullut itseäni
niin kuin sillä pimeällä pakkauspihalla
En osannut pelätä edes talvea
ja niinpä se tuli,

kuultavana, salaperäisenä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttava tuo otsikko ja erityisesti Päärynäpiha, joka antaa koko runolle hyvänmielen painon.

Ihana runo.

 

Käyttäjän kaikki runot