Vain odotustesi paino tässä kesäpäivässä

Runoilija Keltainen.

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RUNOUS ON AINA OLLUT HIUKAN LIIKAA MINULLE .

Asun maatilalla ja kirjoitan runoja kun mansikat kypsyvät.
 

kissa pesee itseään vahingossa minua
kaikki iho on yhtä
tällä kiviseinien ympäröimällä pihalla pysyy
lämpö pysyy aika
paikallaan pysyy poissa ukonilma

vain aurinko saa luvan ja minä
kiivetä ajatustesi päälle odota
pian on kesä ohi ja pistän kiipeilykengät
jalkaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot