Lumi.

Runoilija starless

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

·Väsymys on tie·
 

Ne ensi hiutaleet hennot leijailleet jo maahan.
Kirpeä pakkanen pistelee poskillani,
kun katselen taivasta ajatuksissani.
Hiljalleen yö laskeutuu,
seuraamme hakeutuu.
Saa tähdet kimaltamaan
ja niin valkeus peittää maan.

Selite: 
Talvi on mukavin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulisi jo se talvi viimeinkin, kirpeine pakkasineen ja kylmine talviöineen. Lumi toisi taas valoa ankeuteen, josta saisi voimaa taas taapertaa innokkaana eteenpäin.
Hyvin kirjoitettu runo talvesta..

Runosi kuvaa hyvin talvi-iltaa, kauniisti kirjoitettu :)

 

Käyttäjän kaikki runot