Olit minulle

Runoilija starless

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

·Väsymys on tie·
 

Olit ,kuin lämmin aamuaurinko
väsyneisiin kasvoihini,
mutta nyt ajatuskin sinusta saa minut itkemään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävää ei sammuta muu, kuin lämmin ystävyys ja rakkaus.

Tuon on niin totta kun ikävä on ajatuskin saa kyyneliin=)

Kauniisti ja koskettavasti sanottu.. Ja niin totta.

 

Käyttäjän kaikki runot