Menit pois.

Runoilija starless

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

·Väsymys on tie·
 
Mä muistan sen päivän,niin,kuin eilisen,
se päivä jätti isommat arvet mun sydämeen.
Miksi lähdit pois meidän luota,
katseletko meitä jostakin ylhäältä tuolta.
Ehkä olet saavuttanut paikan,
jossa ei enää satu,
ei tunnu se henkinen kipu,
jota ilmeisesti jouduit kestämään,
Kunpa olisin tekosi päässyt estämään,
halusin lähteä sinua etsimään,
vaikka tiedän,ettet elä enää.

Öisin herään,itken ja pelkään,
miten paha onkaan tämä maailma,
kun sinä olit sen valmiina hylkäämään,
en osannut ymmärtää,
mitä tunsit sisällä,
pidit sisintäsi liian etäällä.
Selite: 
"muistot saavat siivet selkään, jotka tuovat ne luokseni"
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuvankaunista... Muistuttaa minua tärkeästä tuskastani.

Älä jätä etsintääsi kesken. Minä en jätä koskaan.

 

Käyttäjän kaikki runot