Rakkain.

Runoilija starless

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

·Väsymys on tie·
 

Iltasin,ko painan silmät kiin ja vaivun uneen,
mietin kipeitä muistoja,
haluun vaan unohtaa tapahtuneen,
muhun tosiaan sattuu, päähän koskee,
kyynel valuu pitkin poskee,
avatessa silmät kysyn taas,
mikä meni pieleen,
niit hyvimpii hetkii tarvis miettii,
silti kipeet palaa mieleen,
silmät turvonneena katson peiliin,
en haluu nähdä itseeni,
pakko kääntyy kohti seinii,
sun viereen haluisin ja syliin sut ottaa,
haluisin taas sun mieleen,
mut joku käskee mua etäisyyttä ottamaan susta
ja se sattuu muhun,
sen tiedän ei muuten näin vaikeeta ois,
mun ei oo tapana itkee.

Selite: 
Joskus on vaan pakko tehdä päätöksia,jotka sattuu, ja kovaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot