Ilman sua.

Runoilija starless

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

·Väsymys on tie·
 

Ei en haluu olla ilman sua,
ilman sua en haluu olla.

Mut nyt yksin jatkan
ilman sua matkaan.
Maailmantuulet tapaan kanssa muiden.
Haaveillen,hiljaa etenen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

menneisyys ja
tulevaisuus.
katse suoraan tulevaisuuteen.
hyvä ruo.

 

Käyttäjän kaikki runot