Kuuletko minua?

Runoilija Black Dahlia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on kuin kyynel sateella, oli se iloinen tai surullinen. Kommentteja otan ilolla vastaan.
 

Sydän kaipaa eilistä,
huulet suudelmaasi,
halaus lämpöäsi.
Miten kaikki voi vain kadota?
mihin tunteet häviävät?
Miksi jätit minut yksin?
Miksi kaiken piti vain loppua?
Miksi et enää rakasta minua?

Paljon kysymyksiä joihin en löydä vastausta,
en edes tiedä haluanko..
haluisin vain tietää onko mahdollista,
että tunteesi minua kohtaan palaisivat.

Etkö tosissasi kaipaa minua?
Etkö kaipaa sitä kaikkea?
Etkö?

Turhamaisuuden tunne kalvaa sisintäni.
Minulla on yksinkertaisesti liikaa kysymyksiä.
Nämä ovat päiväni mietteitä,
joidenkin mielestä turhaa,
joidenkin arkipäivää,
kuten minun.
Kaipaan kuulla suloääntäsi,
kun lausut kaksi kauneinta sanaa,
Rakastan sinua.

Miksi et tänään?

Selite: 
Muistelen mennyttä ja sanat tulvivat mieleeni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot