*ystävä*

Runoilija marizu_87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mukava huumorintajuinen, villi;)
 

Kätesi irtoaa kädestäni.
Sinunhan piti pitää kädestäni kiinni, olla tukenani.
Kätesi irtoaa kädestäni.
Ethän jätä mua kokonaan?
En halua menettää sinua,olet liian rakas minulle.
Muista minutkin ystäväni.
Kätesi irtoaa kädestäni.
Avaan oven,taivaalta putoaa hentoja lumihiutaleita.
Muista minutkin ystäväni.
Ollaan hetki yhdessä, antaa lumen peittää maa.
Muista minutkin ystäväni,älä unohda tänne kylmään, lumipeiton alle...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot