oNttO PuU

Runoilija marizu_87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mukava huumorintajuinen, villi;)
 

Niin tyhjä olo, olen kuin ontto puu..
Joku kaivertaa nimi kirjoituksensa minuun ja häipyy sanaakaan sanomatta..
Tuuli irrottaa kuolleet lehdet oksiltani.
Ne leijailevat hiljaa kunnes tipahtavat viereisen talon pihaan...
Herään koleaan aamuun, tuulee.
Pieni poika haravoi lehtiä pihallaan.
Kerää ne isoon kasaan ja hyppää lehtien keskelle. Kuulen iloista lapsen naurua.
Minä hymyilen, mutta vain hetken..
Kunnes viimeinenkin lehteni tippuu maahan...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot