lintu

Runoilija marizu_87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mukava huumorintajuinen, villi;)
 

Pieni lintu makaa kädelläni,
siipi rikkoutuneena..
Yrittää nousta jaloilleen,
levittää siipensä..
viimeisen kerran.
Makaa kädelläni hiljaa,
ottaa viimeiset henkäykset,
sulkee silmänsä..
nukkuu pois.
Hautaan linnun,
kirsikkapuun viereen..

Selite: 
se oli nätti lintu ;(
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaiken kauniin on kuoltava....

Tosi kaunis..:)
mutta myös surullinen..:´(

Kaunis runo. Taas yksi elämä kadonnut. :(

 

Käyttäjän kaikki runot