Af-asiaa

Runoilija Siddhartha

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2003
Viimeksi paikalla: 27.7.2017 7:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hulluus on katsojan silmässä.

 
 

Naisena olemisen vaikeus
on suoraan verrannollista siihen,
mitä mies
saa/ei saa,
pitää/ei pidä
tehdä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta turiset..Hieno oivallus =)

Täydellinen runo! Nimeään myöten :D

niin, naiseus on omaa luokkaansa, mutta seuratessani omia nuoria miehiäni huomaan heidänkin olemisensa olevan hyvin taitoa vaativa laji, ihastuneena runoosi

Vakavaa asiaa:)))

Ja ei kai tätä kiistää voi vaikka kai pitäisi...

Näinhän se elämä menee, mut miks te äijät siihen suostutte... =o)

Hmm.
allekirjoittaisin varmaan.
Mielenkiintoinen pohdiskelu, uskoisin tuohon kyllä..

 

Käyttäjän kaikki runot