Nimetön

Runoilija koSketus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.4.2022 23:12

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Ilman unelmia en ole mitään.. Enkä toivosta luovu..
 

Tää tilanne raastaa mua ihan liikaa.
Nyt mä vasta huomaan miten mä tykkään susta.
Miten paljon mä kaipaan sun halaamista.
Miten paljon mä tykkäsin kun kosketit mun kasvoja,
hiuksia ja niskaa.
Mä haluisin tietää mitä sä tunnet,oikeesti.
Ei pakosta,ei velvollisuudentunteesta,
vaan sydämessä.
Mitä sä aiot tehdä tälle tilanteelle ja niille
ajatuksille syvällä sun sisimmässä.
Mun ois kai helppo unohtaa ja jatkaa eteenpäin,
mutta aina kun mä näkisin sut,
niin mä muistaisin ja tykkäisin ja se tekis
mut surulliseksi.
Pystyisitkö sä katsomaan mua silmiin,
kylmyydellä?

Selite: 
Raastava tilanne,onneksi me ollaan molemmat samalla puolella..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot