Haluaisin

Runoilija Sorrower

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin halata sinua
mutta käteni eivät yletä

Haluaisin suudella
mutta huulesi eivät kosketa

Haluaisin että ottaisit minut syliisi
silittäisit hiuksiani
mutta kätesi hamuavat pakaroitani

Haluaisin sanoa "Rakastan sinua"
mutta olet jo liian kaukana

Haluaisin etääntyä sinusta
mutta kuinka
kun olet sydämessäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

loistava

 

Käyttäjän kaikki runot