Jää hyvästi

Runoilija Sorrower

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä ikinä pelkää viimeistä,
se leijuu kaikkien luokse ja koskettaa kevyesti kädellään,
vain kerran.

Miten voisit pelätä jotain niin ainutlaatuista, katoavaa?
Etkö halua minun onnellisena tarttuvan hellään käteen, joka auttaa minut ylös edeltävänä hetkenä?

Älä ikinä pelkää viimeistä,
sillä vartioin lakkaamatta untasi,
ja kun heräät,
tulen seisomaan keskellä huoneesi lattiaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mmm.. Jätti mielenkiintoisen tunteen leijumaan näin yön keskelle.

Tämä on todella hieno! Jännän tunnelman olet tähän punonut.. Pidän :)

 

Käyttäjän kaikki runot