Ahdistus

Runoilija Iommi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää ei ole tehty ymmärrettäväksi, se on annettu elettäväksiki.. Peace & Love...
 

Sisältä rikki
ulkoakin vain varjo entisestä
tunteet hajalla
järki aina vain köyhempää

Ote lipsuu elämästä
eikä kanna enää maa jalkojen alla
ei kuulu enää iloa
ei enää mitään mistä nauttia

Tuska pitää minua otteessaan
ja jokainen päivä alkava sitä vain kasvattaa
ahdistus syvällä sisällä
saa kaiken vallan
se on herra, kaikkivaltias
viettelysten kuningas
en sen kutsua loppumaan saa
ei, en hetkeksikään katkeamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Melko hienoa ja voimakasta kuvailua, iski kyllä samantien. Ja pieni jaottelu hyvä, niin saa ajatuksista paremmin kiinni. Kuvastaa kyllä ahdistusta..

 

Käyttäjän kaikki runot