sanoja vain.

Runoilija amarth

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aloitteleva runojen ruksaaja.
 
Selite: 
Tunteita en sanoiksi pukea osaa. Sanoiksi kömpelöiksi ne paperille palaneelle parsin. Palavia sanoja tunteista suurista, muuta en osaa, en kehtaa, en viitsi. Viereesi haluaisin käpertyä, syliisi lämpimään painaa pääni, ja unohtaa kaikki muu, paitsi se palava tunne joka roihuaa sisälläni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot