jos vain voisin.

Runoilija PikkuSonja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tavallisuus on keskiarvo.
 

tahtoisin halata sinua sateessa.
kauan.
kunnes hiukseni valuisivat vettä.
painaisin pääni kainaloosi
eikä minun enää milloinkaan olisi kylmä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämpö joka tulvii sisältäpäin pitää pitkään lämpimänä. =)

ihanaaaaaaaa......... taas kerran. satellakaan ei kastu kun on lämmin sydän poskea vasten

niin :| tajuton miten minäkin tätä nyt toivoisin.

 

Käyttäjän kaikki runot