*YSTÄVÄT* HALUAISIN TOSISSAAN SANOISIN TEILLE NIIN PALJON!

Runoilija TulinenTytsy

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ystävät <33

Ystävät, mitä tekisin tai missä olisin ilman heitä?
En tekisi tai olisi mitään ilman heitä.
Siksi he ovatkin mulle maailman tärkein asia.
Joillakin ei ole edes ystäviä. Kuvitelkaa heitä. Itsenne heidän tilalla.
Itse en haluaisi olla yksi heistä.
Koitan tutustua ihmisiin jos näen että hän on yksin tai muuten ilman ketään.
Yrittäkää muutkin tehdä niin.
Haluaisin että jokaisella olisi ystäviä, tuki ja turva.
Itselläni on ystäviä, joista en halua luopua ikinä ja joita rakastan <3
Nyt ja aina <3 <3

ja myös tämä tosi paljon myös

Ystävät<3<3<3

Ystävät onneks ootte täällä
Ilman teitä en olis täällä enään
En jaksais ois jo luovuttanu
makaisin varmasti jossain kuolleena
Enkä välittäisi elämästäni
Onneksi te olette täällä auttamassa ja tukemassa
Välillä tuntuu kamalalta
Te saatte mut iloiseksi ja mulle tulee hyvä olo
Voi että te ootte ihania
Mun elämän tukipilareita
Jos teitä ei ois ei ois muakaan
Kamalaa on niin ajatella
Älkää jättäkö myöskään mua tänne
En muuten jaksa
En ilman teitä rakkaita ystäviä
Te olette Ihania Rakastan teitä
Tiedättehän sen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot