Nimetön

Runoilija Lasilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiedän vihdoinkin, paljonko tähtiä on. Niitä on paljon. - Seinäkirjoitus
 

Pysy siinä
hetki vielä
kun aurinko aloittaa kehänsä taivaankannella

Pitele minusta
hetki vielä
kun linnut pitkän yön jälkeen alkavat aamuisen laulun

Rakasta minua
hetki vielä
kun aamuisella polulla
näen askeleiden
kääntyvän
hapuillen
omille teille.

Ja mustalta mereltä
kantautuu
yksinäisen joutsenen laulu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

Anovaa hiljaista pyyntöä. Talletan.

Todella hieno teksti, upeaa tulkintaa. Sanavalintasi löytävät niin maalinsa, että sain kylmiä väreitä tästä.

"kun aamuisella polulla
näen askeleiden
kääntyvän
hapuillen
omille teille."
Hrr.. vahvaa..
Upea loppu kuitenkin kruunasi runosi.. Kiitoksia tästä, laitanpa suosikkeihin.

Kirjoitit niin herkästi ja kauniisti, että aamuni alkoi toivossa, että minuakin joku rakaistaisi.
Terkkuja Ouluun

"Rakasta minua
hetki vielä
kun aamuisella polulla
näen askeleiden
kääntyvän
hapuillen
omille teille."

Tuosta pätkästä tykkäsin, ja muutenkin ihana runo. :D

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot