talviaamuna

Runoilija Lasilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiedän vihdoinkin, paljonko tähtiä on. Niitä on paljon. - Seinäkirjoitus
 

yöllä vieraillut kuura

ikkunapinta väreilevää lasia,
tähtien valossa
valkeat raidat pintoja pitkin

askeleita
kotiportilta merelle asti

lumeen jääneitä painanteita,
jääkentässä
pakkasen viilto

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Villapaitaa aloin kaivata, niin hienoa kuvausta kuurankukista ikkunassasi ja talvinen meri leviää tänne asti :D tulee se taas, talvi!

Viiltävä kuvaus vallitsevasta vuodenajasta. Iloista syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot