Magneettimies

Runoilija Nightfall

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2003
Viimeksi paikalla: 24.8.2021 18:44

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.11.1987

"Tunteet; suru ja tuska, sydämen ovi, ja jossakin siellä, syvällä sielussa kukoistaa rakkauden valo."

Haluatko lukea lisää runojani? Runokokoelma Pitkä ihana leikki löytyy mm. osoitteesta:
http://www.mediapinta.fi/isbn/978-952-236-338-1
 
 

Sä oot kuin magneetti,
ei susta osaa päästää irti,
vaikka sut käskis painumaan helvettiin,
tuut pian bumerangina takaisin.

Esittää voit herrasmiestä, taikka kerjäläistä,
voit pyytää anteeks, voit synnit pestä,
voit haukkuu naises, voit sen piestä,
mutta ei se sua naisia nielemästä estä.

Sä voit kadota omille teilles,
kutsua naisia kahville, tai teelle,
sä voit juoda pääsi täyteen, panna ketä tahdot,
mut älä luule, et enää takasin mä tuun,
kun yksinäisyys saapuu ja häipyy kaikki muut.

Ei mee kuukauttakaan, kun perääni taas huokaat,
kun ei ne naiset tuoneetkaan sulle ruokaa.
Ei ne vastannutkaan sun odotuksia,
eikä tarjoilleet sulle olutta alusvaatteissa.

Sä tahdoit kai leikkiä Casanovaa,
mut pikku juttu, en enää jää sun nuoraan.
Et sä mua tarvii sun uutta suhdetta pilaamaan,
osaat sen hyvin itsekin, vielä niin paljon paremmin.

Sä voit kadota omille teilles,
kutsua naisia kahville, tai teelle,
sä voit juoda pääsi täyteen, panna ketä tahdot,
mut älä luule et enää takasin mä tuun,
kun yksinäisyys saapuu ja häipyy kaikki muut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot