asioita.

Runoilija inkuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo lapsi, joka elää sekasortoista elämää.
 

Nautin:
Kun näen unta että lennän,
kun saan syödä suklaata,
kun voi maata selällään ruohikossa,
kun voi rikkoa aurongon vähän sulattamaa lunta,
kun lumi narskuu jalkojen alla,
kun bussi onkin ajoissa,
kun joku maksaa velkansa jota en itse muista,
kun osaan matikan tehtävän,
kun saan halata,
kun voin leikkiä näteillä sormuksilla,
kun luulen että ei ole rusinoita ja onkin,
kun löydän rahaa,
kun aurinko paistaa, mutta ei silmiin,
kun saan kirjeen,
kun ei ole kylmä,
kun on paahdettua ruisleipää ja juustoa,
kun huomaan ettei olekaan läksyä,
kun saan odottamattoman tekstiviestin,
kun kuulen minulle uuden hyvän kappaleen,
kun minulle tarjotaan karkkia,

On hermostuttavaa:
Kun joku tulee bussipysäkille paljon jälkeeni ja ehtii vielä samaan bussiin,
kun näen painajaista enkä uskalla nukkua,
kun olen vihainen itselleni,
kun joku raapii liitutaulua,
kun minua syytetään muiden virheistä,
kun tulee kiire,
kun huomaan kahvin olevan jo kylmää,
kun joku räplää hiuksiani,
kun joku työntää jotain tahallaan korvaani,
kun on märkää ja sataa räntää,
kun kävelytiet on jäässä,

Selite: 
Teos ei ehkä ole runo. Idea lähti Arthur Rimbaudin teoksesta Houreita II. Maailmassa on paljon asioita joihin kiinnitän huomiota ja pohdin pidänkö niistä vai en. Juu. selkeä homma. Siinä on.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
inkuli Aurinko. 3.4.2005 6 Runo
inkuli Peli. 22.10.2005 9 Runo
inkuli Sinä. 24.7.2006 1 Runo
inkuli Nimetön 24.7.2006 6 Runo
inkuli asioita. 22.3.2005 0 Runo
inkuli Ahdistus. 17.9.2005 2 Runo
inkuli Rotko 17.9.2005 4 Runo
inkuli Kiitos poika. 24.10.2004 1 Runo
inkuli Rakastin. 17.9.2005 1 Runo
inkuli Rakastaa? 15.9.2004 1 Runo