Väärinkäsitys

Runoilija Meistierne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2003
Viimeksi paikalla: 15.12.2015 18:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pikkuinen tyttö suuressa ja ihmeellisessä maailmassa.

Runoilen aika harvoin. Toisinaan tulee kummia kausia, joina lyriikkaa suoltuu kuin p**kaa konsanaan, mutta yleensä vietän hiljaiseloa. Kirjoittaminen on kivaa. Tykkään enemmän proosan kirjoittamisesta. Suosittelen tarinoiden vilkaisemista, jos pidät tajunnanvirtatekstistä.
 

Miten sanoisin sinulle, että olen samaa mieltä kaikesta? Miten kerrotaan, ettei jonkun tarvitse alleviivata itseään, koska hyväksyy tämän sellaisenaan, selittelemättä? Ei niin vain tehdä. Joten kiusoittelen sinua, painelen kaikkia nappejasi, saan sinut reagoimaan kahta kauheammin. En minä ole tällainen. Kun olet mennyt, virneeni valahtaa lattiaan ja painan pääni lyötynä. Minä ymmärrän. Minä ymmärrän sinua. Olet vieras, mutta jollain tapaa jo rakastan sinua. Haluan sulkea suusi ja kertoa, ettei sinun tarvitse vetää roolia, ja sen jälkeen sulkea omani. Haluan viedä sinut kotiini ja esitellä sinulle maailmani; sinun maailmasi. Mutta et ymmärrä. Et ymmärrä, miten sinä saatat minut ylävireeseen, jolloin jokainen sanani kuulostaa vääristyneeltä. Nyt en enää tiedä, pidätkö sinä minusta vain, koska olen lapsi, vai koska olen minä. En enää tiedä, kosketitko reittäni ystävällisesti, ohimennen, vaiko näyttääksesi, että haluat minua. Me olemme samaa puuta; sinä olet juuret ja minä kukkiva oksa. Kumpaakaan meistä ei ole ilman toista, vaikka minä olen korea ja sinä olet turvallinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot