Sulaa laavaa

Runoilija JaniTapioLehtonen

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 10.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parempi cekunti rakkautta kuin elämä ilman. Taistelu tarkoittaa antautumista. Elämä on tässä ja nyt.
 

"Sulaa laavaa, sulaa hulluutta.":sanovat. Onko näin?
Sana särähtää.
Käämit kärähtää.
Vatsa värähtää.
Maa tärähtää.
Pää räjähtää.
Vain elämä jää.
Tämä ei jää tähän.
"Toi nainen nimittäin on maailman seksikkäin."

Selite: 
Hannalle l. Mona Lisalle jonka olen tuntenut sekunnin. T. Tuomo 10.1.2012 klo: 14.52
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkään

hyvää synttäriä :)

Sua enempää lukemattomana on jotenkin vaikea sanoa tästä mitään, mutta jotain ajattelin ihan siksi sanoa, että tämä kiinnitti kuitenkin huomioni. Miltähän tämä näyttäisi ilman välimerkkejä? Itse kokeilisin. (Muutenkaan noi kaksoispisteet ei ole oikea välimerkki tuohon väliin. Siihen kuuluisi pilkku. (Anteeksi tämä pilkun viilaus.)

mmm. Jotenkin haluan lukea lisää sinulta. ehkäpä joskus tulet takaisin tähän ja viimeistelet sen? parhaat runot kirjoitetaan ja viimeistellään vuosien karttuessa. :)
mielenkiintoinen, nonetheless!

Samanlaisia lisää... :)
Lyhyen-ytimekkään-komia. :)

Erikoinen, intensiivinen.

erikoinen kyllä, mielenkiintoinen :) haluan nähdä lisää!

 

Käyttäjän kaikki runot