Hiljainen tunnustus

Runoilija Prinssi Uninen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2003
Viimeksi paikalla: 18.10.2016 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

raajoja ja silmiä ja kynsiä ja miekkoja ja röntgenkatse
 


Annabel,
kaikkien näiden vuosien jälkeen
hymysi sulattaa minua
edelleen
tunnen sen rinnassani, vasemmalla
muistan ensimmäisen katseesi.

Hersyvä naurusi kesäillassa vierelläni,
Annabel,
nurmipatjalla, ei rihmaakaan välissämme
sinun kätesi olivat pehmeintä maan päällä
tunsin sen vatsassani
pohjalla

Kaikkien näiden vuosien jälkeen
ikävöin vieläkin sinua
minne menit?
minä rakastin sinua
olen kai luotu rakastamaan aina

Kun viimeksi näin sinut, Annabel
emme tarvinneet sanoja
luin silmistäsi surua

tietäisinpä miksi

Toivoitko että olisin parantanut haavani
toivoitko että sylini olisi tyhjä
odottaen sinua vieläkin
kaikkien näiden vuosien jälkeen?

Sydämmessäni on toinen ihminen, Annabel
mutta sinulle se kuuluu vieläkin.
tunnen sen rinnassani, vasemmalla
muistan ensimmäisen katseesi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tällaista täällä kaivataan enemmän ja paljon! Vaikka riimejä ei olekaan, tämä on mielestäni sellaista vanhanaikaista runoutta, joka saa minut hyvälle mielelle. Hyvä nimivalinta tuo Annabel - ja loistava runo.

voi! prinssini kun kauniisti runolet, ihania sanoja sinä osat niin kauniilla tavalla, siis olen ihan hurmioitunut luettuani tunnustuksesi, toivoisin joskus jonkun tämäntapaisen itselleni kirjoittavan

Upeaa. Suurta tunnetta, kaipausta ja ikävää joka on hiipunut jo suloiseksi kivuksi. Katkeransuloista. Pidän tästä kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot