Bella

Runoilija Prinssi Uninen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2003
Viimeksi paikalla: 18.10.2016 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

raajoja ja silmiä ja kynsiä ja miekkoja ja röntgenkatse
 

Entäpä
jos rakastankin
sinua vain
itseni kuvana
alempana

jos vain
välttelenkin
vuoristojen
puhureita
Hänen huuliltaan

ehkä
sinun kosketuksessasi
tunnen Hänet
sisälläni

kun sanot
että rakastat

kun tiedän
että rakastat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot