Pimenevät päivät / Piru herää minussa

Runoilija Prinssi Uninen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2003
Viimeksi paikalla: 18.10.2016 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

raajoja ja silmiä ja kynsiä ja miekkoja ja röntgenkatse
 

Nyt on puhunut pohjoistuuli
autioissa kylissä, jäätyneellä järvellä
Muistot on lakaistu verannalta
poskien valuessa
silmät peilaavat pimeää

"Perkele, minkä teit!"
siinä se lojui revittynä tuvan lattialla
rakkain lapsi, päivänsäde
Maaksi olet sinä muuttuva
jäätyneellä järvellä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Perkele ^^
Hienoa!
Suosikki ->

tää on niitä runoja, joissa on osattu hienoilla lauseilla, ilman turhaa raivoamista, ilmaista järkyttynyt/vihainen tunne. huomaa siitä surunkin. ehkä jotain muutakin. mutta siis hieno jokatapauksessa :)

 

Käyttäjän kaikki runot