Vihreiden lehvien keskellä

Runoilija Prinssi Uninen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2003
Viimeksi paikalla: 18.10.2016 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

raajoja ja silmiä ja kynsiä ja miekkoja ja röntgenkatse
 

Sinusta sinkoaa ikuisuuksien aaria
sävel joka erottaa meidät muista
sanojesi rytmi pyytää sisimpäni tanssiin
ja jo ennen kertosäettä

odotan onnen loppusointua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielettömän kaunista tunteiden tunnustusta! Hienoa tuoretta tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot