Prima Tempus

Runoilija Prinssi Uninen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2003
Viimeksi paikalla: 18.10.2016 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

raajoja ja silmiä ja kynsiä ja miekkoja ja röntgenkatse
 

Lehti tippuu maahan
se on jo jäähtynyt kesän riennoilta,
seuraa pysähdys

ja mietintä
tuskailu, aprikointi
ongelmanratkaisu

silmät ovat vaikeinta maalata
muistot on vaikea palauttaa
vaikea olla onnellinen kontrasteista
jos syksy antaa vain haalean todellisuuden.

pitää rauhoittua, muttei saa nukahtaa
pitää vaieta, muttei saa unohtaa
pitää rakastaa, vaikka se on vaikeaa

ja pitää miettiä, tuskailla, ratkaista.
ulkona tuulee

pitää levittää purjeet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot