Issues at a half-dimmed room

Runoilija Prinssi Uninen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2003
Viimeksi paikalla: 18.10.2016 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

raajoja ja silmiä ja kynsiä ja miekkoja ja röntgenkatse
 

Raajani vapisevat vieläkin
vaikka aurinko voitti yön hallan
vapisen kasvot kohti taivasta
sillä muistot vetävät minua mukanaan alas

pimeät tunnit, viisarit huitovat tyhjää
sisäinen kylmyys, ajatukset höyrystyvät
kirkkaus sokaisee, kääntää katseeni sisäänpäin

pimeistä syövereistä kaikuu vaikerrus
kolmetuhattakuusisataa piiskan iskua
näen itseni polttamassa siltoja takanani
rakkauteni lojuu hajonneina astioina lattiallani

ehkä huomenna olen tarpeeksi väsynyt unohtaakseni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvin kirjoitettu, tämän luomien mielikuvien pohjalta olisi hieno kuvata (videokameralla) jotain, esm. musiikkivideo.

...viimeinen lause.<3

Upean ravisuttavaa epätoivoa joka saa minut hiljaiseksi. Loistavaa tekstiä tämä, täynnä taitavia kielikuvia.

 

Käyttäjän kaikki runot