Nimetön

Runoilija Ilkeä ämmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kaikessa on alkoholia.
kaakaossa, karkeissa ja poronkäristyksessä.

sinun ja minun veressä ja huulilla ja paidalla.

me oksennetaan ja sammutaan
ja rakastellaan ilman orgasmeja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan! Niin totta!

Aika hyvä huomio.......kannattais kokeilla selvinkin päin.......jospa orkku tulisi silloin..***

Tosi karruuu. Hmm... en mä tiedä.
Jotenkin ok, mutta en tiiä.

 

Käyttäjän kaikki runot