Rohkeus palkitsee

Runoilija echoes

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämän viileissä vesissä
kesäturkin heittäminen on vaikeaa niille
jotka ovat mukavuudenhaluisia.

Askel benjiköyden varaan
pelottaa yhtä jos toistakin,
mutta vapauden kokemus suodaan
vain kaikista rohkeimmille.

Ei ole oikeutta valittaa
jos ei uskalla koettaa
tarttua muutokseen
ja kääntää harmauteen kuljettavan
virran suuntaa.

Selite: 
harmaa hetki töissä..
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo..!

hyvä runo..!

 

Käyttäjän kaikki runot