Kun naamiot

Runoilija sunrain

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 31.3.2018
Viimeksi paikalla: 22.5.2020 16:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Rummut soittaa
peileissä ikuisuuksiin

välkehtivät kierteet
on ilmassa kiin

kaksi kuuta
hitsautuu yhteen

kun naamiot nostetaan.

Halu hiipii
viipyillen, maistelee

yksinäiset siivet
löytää sateenkaaren

kädet tanssii
kaarelta toiseen

kun naamiot poistetaan.

Sinä räjäytät
minut aamuun

tuoksussa
tuhanten joutsenten laulut

palaset sulaa
tiffanylasiin

kun naamiot poltetaan.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oo! Ompas tämä jännittävä pureskeltava !
Elementtinä mielenkiintoinen muuttuva toisto.. hieno. :)
 

Käyttäjän kaikki runot