Vastatuuli

Runoilija Jälkeesi jäänyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2018
Viimeksi paikalla: 17.7.2021 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tähän aikaan ihmisten kuuluisi nukkua.
Tähän aikaan päähän tulevat ajatukset,
ne eivät ole hyväksi.

Tiedätkö sen surullisen tunteen,
kun olet yksin, ja laskuhumala kertoo sinulle
ne kaikki asiat mitä et halunnut tietää.

Huopun parvekkeelle.
Täällä on kylmä, sukatkin kastuvat taasen.
Tämä yskä on jatkunut jo viikkoja,
ei juuri nyt kiinnosta.
Sytytän ruttuisesta askista viimeisen.
Tarvitsen sen nyt.

Huokaisen täristen.
Ei elämän kuuluisi olla näin lohdutonta.
Ei kai ystävien kanssa vietetyn illan jälkeen
kuuluisi olla tälläinen olo?

Miksi mä vieläkin, 
aina tähän aikaan,
ajattelen sua.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus sitä vain jää ajatukset päälle, eikä mahda mitään.
Tämä riipii ja raapaisee. Aitoa, elämänmakuista. 
Todella kauniita nämä sinun kirjoitukset. Oot rakastanut paljon. Sinun kirjoitukset tuo aina oman rakkauteni kohteen hetkeksi lähemmäs minua. 
Kiitos. Välillä tosin tuntuu että liikaa, tai ehkä väärällä tavalla. Mutta lämmittää isosti sydäntä, jos tämä herättää tunteita lukijassa.
 

Käyttäjän kaikki runot