Mitä jää jäljelle?

Runoilija Jälkeesi jäänyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2018
Viimeksi paikalla: 17.7.2021 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Maailmojen romahdettua on jäljellä rauha.
Tragedia, vaiko farssi?
Romeon ja Julian tarinan synkkä puoli ei ole,
että he kuolivat rakkauden vuoksi,
vaan että he kuolivat niin nuorina,
että he eivät tajunneet..
..edes rakkaus ei ole sen arvoista.

Kutsukaa minua kyyniseksi.
Välitän niin vähän, että käteni tärisevät.
Miltä se tuntuu kun sukeltaa
selkä edellä kylpyhuoneen valtameressä?
Laatat ovat pehmeitä kuin ihosi muistikuvissani.
Vajoan niihin, rentoudun.
Silmät kiinni hymyilen hiljaa.

Hetken päästä havahdun olevaisuuteen.
Nousen hitaasti jaloilleni.
Peili on huurussa, ilma on kostea ja kuuma.
Suljen kraanan.
Ei kukaan minua täältä pois raahaa,
ellen itse liikuta väsyneitä lihaksiani.

Laahaavin askelin kävelen peilikaapin eteen.
Pyyhin käsipyyhkeellä pinnan.
Hän tuijottaa minua kysyvästi.
Tiedän kysymyksen, sillä sitä itsekin ajattelen.
Toivoin hänellä olevan vastaus siihen.

"Nyt kun rakkaus jätti minut,
ja olen vieläkin hengissä.
Mitä minusta jäi jäljelle?"
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä varmasti tulee vielä uusi rakkaus, kun vain odottaa <3
Tämäkin niin upesti kirjoitettu.Tuska rivien välissä koskettettaa paatunuttakin lukijaa.
viimeinen säkeistö alleviivaten, rakkauden ovet ovat vaikeat avata ja sulkea, se on vanha sananlasku.
 

Käyttäjän kaikki runot