Tulevaisuus

Runoilija Jälkeesi jäänyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2018
Viimeksi paikalla: 17.7.2021 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ajatukset juoksevat ajan virtaa.
Millaisia olemme, ja olimme?
Muistan kuinka ajattelin,
että kaipaan ihmistä
jota ei enää ole olemassakaan.
Nyt tajuan, että ei ole minuakaan.

Olen muuttunut paljon,
enkä voi väittää, että olisin sama ihminen
jonka silloin joskus tunsit.

Onhan se normaalia pelkästään.
Meidän menneet minämme
haaveissani oli tulevaisuudessa.

Ehkä jossain poika jota ei enää ole
suutelee tätä olematonta tyttöä.
Ajassa jota ei tapahtunut.

On kummallista olla nostalginen tulevaisuudesta, 
joka ei koskaan saapunutkaan ihmisten välille, 
jotka aika unohti.
Selite: 
Luin vanhoja kirjoituksiani, en tunnistanut kunnolla itseäni, ja mietin theseuksen laivaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin on mielenkiintoista lukea omia vanhoja kirjoituksiaan <3 
 

Käyttäjän kaikki runot