Pettymys

Runoilija Enkeli kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Enkeli kultasydäminen,
kuuletko sen sua unohda koskaan en!"
 

Joskus sitä vain jää miettimään
että mitä sitä teki väärin...
Missä vaiheessa sitä astui harhaan...
Unelmat ja haaveet, niille ei voi kuin nauraa.
Kun sattuu, sattuu niin perkeleesti,
että ainoa asia mitä pystyis enää tekemään,
olisi perääntyminen pois tilanteesta
jota odotti ja toivoi,
joka osottautui jälleen kerran sellaiseksi
jollainen se tulee aina olemaan.
Surullinen, itkuinen tunne sydämessä.
Kun tietää kaiken menneen pilalle.
Kun tuntee kaiken menneen pilalle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot