Ollaan vain näin

Runoilija Enkeli kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Enkeli kultasydäminen,
kuuletko sen sua unohda koskaan en!"
 

Ollaan vain näin, käsikkäin
Ollaan vain näin, ihan hiljaa vain
Ollaan vain näin, vierekkäin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa kaunis ja herkällä tavalla veikeä runosi!

Hyvin ihana ja muuta ei tarvita <3

hyvä :)

 

Käyttäjän kaikki runot