Mietiskelyä

Runoilija Enkeli kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Enkeli kultasydäminen,
kuuletko sen sua unohda koskaan en!"
 

Hiljainen kuiskaus huulilla,
kyynel silmäkulmassa
Ajaton kaipuu sydämessä,
menetetty rakkaus haudattu
ikuisiksi ajoiksi mielensopukoihin,
"unohdettu" unelma unohdetaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on niin herkkä ja surullinen :( ja kaunis<3 kaksi eka riviä iskivät muhun kovasti<3

 

Käyttäjän kaikki runot